تماس باما

44239077-8 021

تعمیرات کمپرسور اطلس کوپکو

از انواع تجهیزاتی که در صنایع زیادی به کار برده می شود، می توان به انواع کمپرسورهای هوا اشاره کرد که در انواع متفاوتی طراحی و ساخته شده اند. از انواع کمپرسورها می توان به کمپرسور دیزلی اشاره کرد که از کاربرد به خصوصی بهره مند است و به تامین نیاز صنایع می پردازد. بهتر است در ادامه به معرفی کمپرسور هوا دیزلی بپردازید.

کمپرسور دیزلی و نحوه کارکرد آن

 

 

 

از دسته دستگاه های مکانیکی که در کاربردهای گسترده ای نقش دارند، می توان به کمپرسور دیزلی اشاره کرد که با فشردن گازها، باعث به حداقل رساندن حجم آن شده و فشار گاز را در نتیجه به حداکثر می رساند. شاید تصور کنید که چرا به این دسته از کمپرسورها، دیزلی گفته می شود. بهتر است بدانید که کمپرسورهای دیزلی به دلیل استفاده از سوخت های فسیلی اعم از گازوئیل به این نام شهرت پیدا کرده اند. پس این دسته از کمپرسورها با توجه به نوع سوختی که در آن ها مصرف می شود، در انواع متفاوتی طراحی و ساخته شده اند. همچنین بهتر است بدانید که این دسته از کمپرسورها، با توجه به نوع موتور و ساختاری که دارند، دسته بندی می شوند.

ین دسته از کمپرسورها، دارای گشتاور و دور موتور بیشتری می باشند و برای فشرده سازی هوا از قدرت بالایی بهره مند هستند. این دستگاه از دو بخش مهم تشکیل شده است که شامل موتور دیزلی و واحد تولید کننده هوا می باشد. این موتور در انواع دو زمانه و چهار زمانه در کمپرسور به کار برده می شود. وظیفه اصلی این کمپرسور چرخاندن واحد تولید کننده هوا است که در صورت استارت خوردن دستگاه، موتور شروع به کار می کند. به این صورت بعد از زدن دکمه فشار دستگاه زیر بار رفته و شروع به تولید هوا می کند. همانطور که ذکر شد، موتورهای دیزلی برای به چرخش درآوردن واحدهای تولید کننده هوا به کار برده می شوند.

 کمپرسور دیزلی در چه مواردی به کار برده می شود؟

همانطور که ذکر شد، این دسته از کمپرسورها در کاربرهای زیادی استفاده می شوند و نقش مهمی را در صنایع بازی می کنند. از جمله مهمترین کاربردهای کمپرسور هوا دیزلی می توان به موارد ذکر شده در زیر اشاره کرد:

·        استفاده از کمپرسور در صنایع دارویی، غذایی و نساجی

·        صنایع دفاعی و ساخت تجهیزات نظامی

·        صنایع کاغذ سازی

·        ساخت دستگاه های حمل و نقل در صنایع حمل و نقل دریایی و ریلی

·        صنعت خودروسازی

·        صنعت وسایل کار و لوازم خانگی

·        صنایع شیمیایی و پتروشیمی و معادن

·        ساخت صنایع و سازه های متحرک

مزایای کمپرسور دیزلی

از مهمترین مزایایی که کمپرسورهای دیزلی از آنها بهره مند هستند، می توان به موارد ذکر شده در زیر اشاره کرد:

·        این دستگاه دارای تورک و گشتاور بیشتری است.

·        استفاده از این دستگاه برای صنایع بهتر و کارآمدتر است.

·        خرید این نوع دستگاه از نظر اقتصادی به صرفه تر از سایر کمپرسورها است.

·        تعمیر و  نگهداری آن ها بسیار راحت و دارای عملکرد بهتری می باشد.

·        تولید فشار بالای هوا با توجه به نیاز صنایع

·        قیمت مقرون به صرفه

·        عملکرد عالی در موتور

راهنمای خرید کمپرسور دیزلی

زمانی که برای خرید کمپرسور هوا دیزلی به نمایندگی های مطرح مراجعه می کنید، بهتر است بدانید که فاکتورهای مهمی در خرید این محصول تاثیر گذار هستند که بهتر است به آن ها توجه ویژه داشته باشید. از جمله مهمترین این فاکتورها که به کمک کارشناسان خرید میتوانید آنها را انتخاب کنید، می توان به میزان سوخت  متوسط کمپرسور، میزان هزینه تعمیر و نگهداری کمپرسور، فشار کمپرسور، دبی حجمی کمپرسور، قابلیت حمل داشتن این دستگاه اشاره کرد.

همچنین لازم است بدانید که نوع روش های خنک کننده کمپرسور و شرایط نگهداری آن از جمله دمای محیط، میزان رطوبت، ارتفاع از سطح دریا و ... نیز در این دستگاه از اهمیت زیادی برخوردار است. لازم است به سراغ کمپرسورهایی بروید که سر و صدا و میزان لرزش در آن ها کمتر است. توجه به تمامی این موارد می تواند به شما کمک کند تا بتوانید یک محصول ایده آل و با کیفیت درجه یک را تهیه و خریداری کنید. براین اساس، بهتر است که با کارشناسان خرید مشورت کنید. آن ها به شما کمک می کنند تا جزئیات خرید را در نظر بگیرید.

چه تفاوتی بین کمپرسور دیزلی و بنزینی وجود دارد؟

نکته مهمی که در خرید کمپرسور هوا دیزلی و بنزینی وجود دارد، این است که چه چیزی باعث تمایز پیدا کردن این دو کمپرسور شده است و چه تفاوتی بین آن ها وجود دارد. بهتر است بدانید که کمپرسورهایی که در کارایی خود به انرژی برق نیازی ندارند، در انواع دیزلی و بنزینی طراحی و ساخته می شوند. پس هر یک از آنها از ویژگی های مجازی برخوردار هستند. به این ترتیب تفاوتی که در بین آن ها وجود دارد، به این صورت است که کمپرسورهای دیزلی از موتور دیزلی برخوردار هستند و دارای قدرت زیادی در مقایسه با نوع بنزینی می باشند.

 البته کمپرسورهای بنزینی در صنایع بیشتر به کار برده می شوند و هزینه سوخت بیشتری نسبت به کمپرسورهای دیزلی دارند. براین اساس، کمپرسورهای دیزلی هزینه سوخت بسیار کمتری دارند و می توانند در زمان استفاده اقتصادی و به صرفه باشند. از همه مهمتر، کمپرسورهای دیزلی قیمت پایینی در زمان خرید دارند ولی در مقایسه با آن باید برای کمپرسورهای بنزینی قیمت بالاتری را پرداخت کنید.

تعمیر و نگهداری کمپرسور دیزلی

از مهمترین فاکتورها در تعمیر و نگهداری این دسته از کمپرسورها به شرح زیر هستند:

·        خاموش کردن  استارت اتوماتیک

·        اعلام دستگاه در حال تعمیر به وسیله یک اطلاعیه

·        پوشیدن لباس چسبیده در زمان تعمیر

·        خاموش کردن دستگاه و تخلیه کردن هوای داخل آن قبل از تعمیر

·        تعمیر دستگاه در یک محیط تمیز و عاری از هر گونه گرد و غبار

کلام آخر

با توجه به کارایی خاص و منحصر به فرد انواع کمپرسورهای دیزلی، بهتر است که به یک نمایندگی و برند شناخته شده مراجعه کنید تا بتوانید این محصول را با توجه به فاکتورهای مهم خرید تهیه کنید. کمپرسور دیزلی از نظر اقتصادی به صرفه تر و از عملکرد عالی برخوردار است که به راحتی می توانید به آن اعتماد کنید و آن را برای صنایع خود تهیه نمایید. 

 

سایر اخبار